Jane Fonda verklapt: "Deze regisseur wilde het met mij doen tijdens de opnames"

Jane Fonda verklapt: "Deze regisseur wilde het met mij doen tijdens de opnames"

Volgens de filmmaker zou het goed fijn voor de film zelf.

Jane Fonda draait al een behoorlijk lange tijd mee in Hollywood. De actrice brak namelijk al in 1960 door, dus het is niet zo heel gek om te denken dat zij de nodige verhalen heeft. Eentje daarvan deelt zij nu met de wereld.

Fonda is vandaag de dag alweer 85 jaar oud, maar ziet er nog steeds erg goed uit. In het begin van haar carrière was ze echter een heus sekssymbool en daar probeerde een iemand in Hollywood wel gebruik van te maken.

Een naam
Fonda had er recentelijk een gesprek over met Andy Cohen, toen hij haar vroeg of ze een naam wilde geven van een bekendheid die heeft geprobeerd haar proberen te versieren maar hier niet in sloeg. Lang hoefde de actrice niet na te denken.

Zo zegt Fonda: "Dan moet ik René Clément toch noemen". De twee werkten in 1964 samen aan Joy House. Fonda speelde een van de hoofdrollen, terwijl Clément de regisseur van het project was.

Verhaal
Fonda vervolgt: "Hij wilde met mij het bed in duiken. Hij had hier ook 'een goede reden' voor. Hij zei dat het personage dat ik speel in de film een orgasme heeft en hij wilde er dus achter komen hoe ik een orgasme ervaar".

Clément was destijds 51 jaar oud, Fonda pas 27. Zij wees hem dan ook af: "Hij zei het in het Frans tegen me, dus ik deed net alsof ik hem niet begreep". Fonda grapte vervolgens: "Zo heb ik nog wel de nodige verhalen, maar dan ben ik nog wel even bezig dus laten we het voorlopig maar hier bij houden!"

NieuwsFilm

meest populair