Zo rijk is de altijd opvallende Emma Roberts uit coole films als 'The Hunt' en 'Nerve'

Zo rijk is de altijd opvallende Emma Roberts uit coole films als 'The Hunt' en 'Nerve'

En dat begon door de filmsets van haar beroemde tante

Emma Roberts is een Amerikaanse actrice, zangeres en model. Emma startte als kindsterretje en heeft verschillende nominaties en awards mogen ontvangen.

De nu 32-jarige actrice heeft een geschatte nettowaarde van 25 miljoen Amerikaanse dollars. Geschat wordt dat zij op het moment jaarlijks 2 miljoen verdiend. Emma Roberts is dus best wel rijk.

Hoe het begon
In 1991 is Emma Roberts geboren in New York, Amerika. Zij is de dochter van acteur Eric Roberts. Als kind was zij daardoor regelmatig op de filmset te vinden van haar tante, de wereldberoemde Julia Roberts. Hierdoor kreeg zij als 9-jarige al een rolletje in de film Blow van Johnny Depp.

Emma is onder meer te zien in de goed ontvangen serie Unfabulous van Nickelodeon en de films Aquamarine, Nancy Drew, Valentine's Day, Scream 4, Empire State en We're the Millers. Recenter werk van haar zijn de films Holidate, About Fate en Maybe I Do.

Meer vermogen
Emma Roberts zingt ook en heeft een muziekalbum uitgebracht in 2005. Daarnaast prijst zij verschillende merken aan, zoals in onderstaand Instagram-bericht te zien is. Meer staat hier in het artikel van Celebrity Networth.



NieuwsFilm

meest populair