Brie Larson overvallen door Johnny Depp: "Is dat je vraag?"

Brie Larson overvallen door Johnny Depp: "Is dat je vraag?"

De actrice is er duidelijk geen fan van.

Brie Larson was aanwezig op het Cannes Film Festival, waar ze een vraag kreeg over Johnny Depp. Ze wist echter wel niet echt goed hoe hierop te reageren en haar antwoord was dan ook ietwat vreemd.

Afgelopen dinsdag werd Lasron gevraagd hoe zij het vond dat Depp het Cannes festival mocht openen. Haar reactie was toen als volgt: "Krijg ik dit nu als vraag te horen? Het spijt me, maar ik snap wat dit met mij te maken heeft".

Ongemakkelijk
Heel erg gek is het echter niet dat zij dit gevraagd wordt. De actrice is namelijk altijd al een fervente verdedigster geweest van vrouwenrechten en heeft al vaker uitgehaald naar mannen die over de streep zijn gegaan.

Sommigen vinden echter dat Larson misschien ook af en toe wat te ver is gegaan. Zo mocht zij de Oscar uitreiken aan Casey Affleck in 2017 maar weigerde hem aan te kijken en voor hem te klappen. Depp verkeert natuurlijk ook nog steeds een in wat precaire positie sinds zijn vervelende en rommelige scheiding met Amber Heard.

Vervelend
Toch is het ook wel een wat ietwat vervelende vraag. Larson weet niet goed hoe hierop te reageren, maar de journalisten zijn natuurlijk ook uit op een sensatiestuk. De Captain Marvel-actrice wil hier duidelijk niet aan meedoen, maar ook dit antwoord zorgt dus voor enige ophef.

NieuwsFilm

meest populair