Van deze akelige horrorfilm viel Megan Fox' haar letterlijk uit

Van deze akelige horrorfilm viel Megan Fox' haar letterlijk uit

'Jennifer's Body' deed haar niet echt veel goed...

Megan Fox was al in de nodige verschillende films te zien, maar een van haar bekendste werken is toch wel Jennifer's Body. Toch was dit allesbehalve een leuke ervaring voor de actrice zelf.

In 2009 speelde Fox de hoofdrol in de film die vandaag de dag is uitgegroeid tot een cult film. In de film kruipt de actrice in huid van een populaire cheerleader, die een duister geheim heeft. Een demon heeft haar lichaam overgenomen. Vervolgens gaat zij achter de jongens van haar klas aan die ze een voor een probeert af te maken.

Bekijk de trailer nogmaals hieronder.



Ver
Fox ging echter behoorlijk ver voor de rol. Dit begon ze te merken ook. Zo zegt ze: "Ik begon gewicht te verliezen voor de rol. Ik dacht eerst bij mezelf: "Waarom niet, het past goed bij de rol en het personage" maar ik begon me meer een meer te realiseren dat dat niet het geval was".

Fox vervolgt: "Ik begon behoorlijk ziek te worden en zelfs mijn haar begon uit te vallen. Toen wist ik echt: "Oh f*ck, ik kan dit niet. Mijn lichaam kan dit niet aan". Ik verloor teveel gewicht, kreeg niet genoeg vitaminen binnen en werd ziek. Ik was echt mager en depressief".

NieuwsFilm

meest populair