Tom Cruise gaat door het gaatje in nieuwe 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'-trailer

Tom Cruise gaat door het gaatje in nieuwe 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'-trailer

Deze zomer wordt het weer 'Impossible' met Tom Cruise.

Het is al eventjes wachten op de nieuwe Mission: Impossible-film, maar het wachten zal het ongetwijfeld waard zijn. Zeker voor de fans van halsbrekende stunts die hoofdrolspeler Tom Cruise verzint en uitvoert voor Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

Paramount Pictures ziet de releasedatum van 12 juli ondertussen naderen en dat betekent dat we na een eerdere teaser trailer nu de volledige trailer krijgen te zien.

Ethan Hunt
Uiteraard zien we Cruise weer als Ethan Hunt, de bekende IMF-agent die samenwerkt met een team van bekende gezichten, waaronder Luther Stickell (Ving Rhames) en Benji Dunn (Simon Pegg). Ook Rebecca Ferguson is terug als compagnon Ilsa Faust.

Een belangrijk nieuw gezicht in Dead Reckoning is Hayley Atwell. Ze speelt Grace. Het personage wordt omschreven als een "vernietigende kracht van de natuur" en ze zal een "enigszins dubbelzinnig" bestaan leiden.

Midden juli
Met een budget van maar liefst $290 miljoen mag de zevende Mission: Impossible-film zich rekenen tot de duurste films ooit gemaakt. Uiteraard volgt er ook een Part Two. Deze volgt in juni 2024.

Vanaf donderdag 13 juli zie je het eerste deel van de tweeluik van regisseur Christopher McQuarrie in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair