Provocerende nieuwe Netflix-film dendert de Netflix Top 10 binnen

Provocerende nieuwe Netflix-film dendert de Netflix Top 10 binnen

¡Que viva México! nu in de toplijst van de streamer.

De Netflix Top 10 heeft weer een meer afwijkende film mogen verwelkomen. De Mexicaanse komedie ¡Que viva México! komt namelijk binnen op de negende plaats. De film draaide kort en redelijk succesvol in de Mexicaanse bioscopen.

De satirefilm van regisseur Luis Estrada, bekend van bijvoorbeeld La dictadura perfecta, wordt door Netflix omschreven als "provocerend, ontwrichte gezin" en "satire".

Wisselend ontvangen
Als we kijken naar de ontvangst van de komedie dan is het zeker geen pracht en praal. Op Rotten Tomatoes staat ¡Que viva México! op 33 procent, na overigens slechts zes recensies. De IMDb noteert een 5,6/10.

In ¡Que viva México!, met rollen voor onder meer Damián Alcázar, Alfonso Herrera, Joaquín Cosío en Ana de la Reguera, gaat de grootvader, een mijnwerker, van Pancho dood. Met zijn vrouw en kinderen reist Pancho naar de geboortestad van zijn opa. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.

Nu op Netflix
Wil jij wel even lachen om deze Mexicaanse satirefilm, dan zit je dus goed op Netflix. De film staat nu hier op de streamer.



NieuwsFilm

meest populair