Jenna Ortega uit 'Wednesday' in doorschijnend jurkje dat heel wat prijsgeeft

Jenna Ortega uit 'Wednesday' in doorschijnend jurkje dat heel wat prijsgeeft

Het Hollywood-talent van dit moment is altijd mooi in zwart.

De afgelopen jaren scoort actrice Jenna Ortega heel wat duistere filmrollen. We zagen haar recent nog in Scream VI en nog recenter werd duidelijk dat ze een rol heeft in het vervolg op het lang verwachte Beetlejuice van Tim Burton.

Met Burton werkte ze ook al samen aan het enorme Netflix-succes Wednesday waarin ze het titelpersonage speelt. En verleden jaar was ze ook al te zien in de horrorfilm X en de horrorkomedie American Carnage.

Grote toekomst
En we moeten ons realiseren dat ze al sinds 2012 in films en series te zien is, met bijrollen in films als Iron Man 3, Insidious: Chapter 2 en The Babysitter: Killer Queen en aandelen in tv-series als Richie Rich, Stuck in the Middle, Jane the Virgin, You en Jurassic World: Camp Cretaceous. Heel wat dus.

Naast dat ze te zien zal zijn in Beetlejuice 2 staat op de IMDb dat ze ook werkt aan de dramedy Miller's Girl met Martin Freeman, de misdaadthriller Finestkind met Tommy Lee Jones, het drama Winter Spring Summer or Fall en een nog onbekende film met The Weeknd en Barry Keoghan.

Mooi in zwart
Als je op afbeeldingen Googlet op 'Jenna Ortega' dan zie je haar in opvallend veel zwarte kleding. Dit komt uiteraard door de vele duistere rollen die ze speelt. Ze staat ook op het netvlies van de fanpagina Holllywood actress.


De foto's van de 20 jarige Jenna Ortega in haar zwartje jurkje zien? Check deze dan hier op de Instagram van Holllywood actress.

We zien nu - via bovenstaande link - twee foto's van de Coachella Valley, Palm Desert in Californië geboren actrice op de Insta van Holllywood actress, waarop ze is gekleed in een zeer doorschijnend jurkje. Dit was tijdens een Valentino-show in Parijs vorig jaar.



NieuwsFilm

meest populair