Nu populair op Netflix: Bijzonder eigenzinnige films

Nu populair op Netflix: Bijzonder eigenzinnige films

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Mother (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Niki Caro | Cast: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Gael Garcia Bernal, e.a. | Kijk direct
The Mother werkte vroeger als huurmoordenares, maar houdt zich nu al jaren schuil in de wildernis van Alaska. Dat is ook nodig, want een heel leger aan vijanden zit achter haar aan. Helaas wordt ze gedwongen om haar schuilplaats te verlaten om haar dochter te beschermen die ze vroeger heeft achtergelaten. Zij blijkt namelijk in groot gevaar te zijn.



#2 AKA (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morgan S. Dalibert | Cast: Alban Lenoir, Eric Cantona, Noé Chabbat, e.a.
Om een terrorist vroegtijdig te stoppen, zet de Franse overheid een geharde agent als infiltrant in. Deze infiltrant - met de schuilnaam 'Adam' - moet binnen zien te dringen bij een topcrimineel die ervan wordt verdacht banden te hebben met de terrorist. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer Adam onverwachts een band krijgt met de stiefzoon van de misdaadbaas. Deze band stelt zijn moreel flink op de proef.



#3 Mrs. Chatterjee vs Norway (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ashima Chibber | Cast: Rani Mukerji, Jim Sarbh, Anirban Bhattacharya, e.a. | Kijk direct
Debika, een immigrante uit India, woont samen met haar man en twee kinderen in Noorwegen. Op een dag staan er twee ambtenaren op de stoep die haar kinderen meenemen. Een duidelijke reden krijgt ze niet. Zo belandt Debika in een hevige juridische strijd met het Noorse pleegzorgsysteem. Koste wat het kost wil ze de voogdij over haar kinderen terugkrijgen.





#4 Mijn vader is een vliegtuig (2021)
#5 Royalteen: Princess Margrethe (2023)
#6 De beentjes van Sint-Hildegard (2020)
#7 Mi Vida (2019)
#8 Fijn Weekend (2023)
#9 Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013)
#10 Jumping The Broom (2011)


NieuwsFilm

meest populair