Dwayne Johnson bekent een depressief baasje te zijn: "Je bent niet alleen"

Dwayne Johnson bekent een depressief baasje te zijn: "Je bent niet alleen"

Al vanaf zijn studentenjaren depressieve periodes, maar hij weet wat te doen

Dwayne Johnson is wereldberoemd en erg succesvol met films als Black Adam. Hij loopt over van zelfvertrouwen, maar toch is zijn realiteit soms anders.

Van de week bekende de stoere ster in The Pivot Podcast dat hij al vanaf zijn studentenjaren te maken heeft met depressies. Eigenlijk is de acteur dus een depressief baasje.

Als student al depressief
'The Rock' vertelde dat hij geblesseerd raakte. Daardoor kon hij als atleet in een football team niet meer mee trainen en niet meer meespelen. Hij deed nergens meer zijn best voor.

Hij zei: "Ik deed niets meer aan school. Geen toetsen. Niets. Ik was er gewoon niet. Het interessante was dat ik toen niet wist wat mentale gezondheid of een depressie was."

Terug in een depressie
Bij zijn scheiding viel hij weer terug in een depressie zonder te weten dat hij dat had. Hij herinnert zich een dip in 2017, maar wist toen wel dat er iets was met zijn mentale welzijn.

Hij zei: "Toen had ik gelukkig wel vrienden om op terug te vallen. Toen kon ik zeggen dat mijn lucht grijs was en niet blauw. En dat ik worstelde."

Je bent niet alleen
Hij vertelde ook dat het hem helpt blij zijn met de goede dingen in het leven. En dat hij zichzelf gelukkig prijst met drie dochters. Voor hen wil hij door en zij helpen hem uit zijn dip.

Meer staat hier in het artikel van The Hollywood Reporter. In zijn Instagram-bericht hieronder zegt hij ook: "Als mannen praten wij daar niet over. Wij gaan door. Dat is niet gezond. Praat met iemand. Je bent niet alleen."



NieuwsFilm

meest populair