Netflix-kijkers kunnen niet slapen van 'Wounds': "meest angstaanjagende film aller tijden"

Netflix-kijkers kunnen niet slapen van 'Wounds': "meest angstaanjagende film aller tijden"

Lekker griezelen met de horrorfilm.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar soms komt het ook wel voor dat een ouder project dat al langer online staat in een keer behoorlijk veel aandacht krijgt. Dat is zeker het geval voor Wounds.

Deze horrorfilm kwam namelijk alweer uit in 2019 en staat al enige tijd op de streaminggigant maar kent nu een heuse opleving. Filmfananten raken namelijk niet uitgesproken over de griezelfilm, die de laatste tijd weer enorm veel bekeken wordt.

Verhaal
De film gaat over de barman Will (Armie Hammer). Na een gewelddadige vechtpartij in de bar ziet hij dat iemand zijn telefoon is verloren. Hij besluit door de mobiel te gaan, in de hoop erachter te komen van wie deze is, maar dit had hij beter niet kunnen doen.

Vanaf dit moment verandert zijn leven namelijk geleidelijk in een nachtmerrie en dit wordt alsmaar erger. Ook zijn vriendin Carrie (Dakota Johnson) begint eronder te lijden. Bekijk hieronder nog eens de angstaanjagende trailer.



Sociale media
Op sociale media is er nu weer veel te doen over Wounds. Zo staan er veel reacties tussen als "Net 'Wounds' gezien op Netflix, ik denk niet dat ik vannacht zal slapen" en "Dit is een van de engste films die ik in een lange tijd heb gezien" of nog "Ik huiver normaal niet snel, maar dit was echt choquerend".

Ondanks het feit dat de film niet al te best scoort op de nodige grote filmwebsites, moet je deze klaarblijkelijk dus wel zien. Mocht je interesse hebben dan weet je wat je vanavond op Netflix kan kijken!

NieuwsFilm

meest populair