Nieuwe Supergirl-actrice Sasha Calle speelt met 'zichzelf': "Abrazos enormes!!"

Nieuwe Supergirl-actrice Sasha Calle speelt met 'zichzelf': "Abrazos enormes!!"

Ze is duidelijk een fan van haar eigen barbie.

Er vinden de laatste tijd behoorlijk wat veranderingen plaats bij DC. Grote namen als Henry Cavill en Patty Jenkins zijn vertrokken, maar er zijn ook nieuwkomers zoals Sasha Calle. Zij zet haar nieuwe superheldin nu even in het zonnetje.

Calle is namelijk de nieuwe Supergirl. De actrice brak al op jonge leeftijd door in de serie The Young and the Restless. Calle dook maar liefst op in 273 episodes, maar nu zal ze ook op het grote scherm te zien zijn.

Blockbuster
Meerdere actrices zaten achter de rol van Supergirl aan, maar uiteindelijk werd Calle dus uitgekozen. Ze zal voor een eerste keer al te zien zijn in de nieuwe DC-blockbuster The Flash, maar daarna krijgt ze ook haar eigen film.

Niet zo heel gek dus, dat haar superheldin de laatste tijd vaker opduikt in promotiecampagnes. Ook heeft Barbie een pop uitgebracht, gebaseerd op Calle's Supergirl. De actrice is duidelijk zelf ook grote fan van haar pop.

Bericht
Zo schrijft ze op haar Twitter-pagina: "Ik heb een Barbie gevonden die veel op mij lijkt... Ik neem haar echt overal mee naartoe. Ze kan vliegen een heeft zelfs laserogen! Ik stuur iedereen dikke knuffels, ik kan nog steeds niet geloven dat ik de nieuwe Supergirl ben!"



NieuwsFilm

meest populair