Jason Statham en zijn prachtige Rosie zien er über gelikt uit voor filmpremière

Jason Statham en zijn prachtige Rosie zien er über gelikt uit voor filmpremière

Alle aandacht ging uit naar het mooie koppel.

Jason Statham zal over niet al te lang te zien zijn in Fast X, waarin hij een belangrijke rol speelt. Niet zo gek dus, dat hij was te zien op de rode loper tijdens de première van de blockbuster in Rome. Hier wist hij de show te stelen met zijn bloedmooie vrouw.

Statham, eveneens bekend van de Transporter-films en The Expandables-franchise, is getrouwd met een veel jonger iemand. Het gaat hier om de bekende model Rosie Huntington-Whiteley.

Relatie
De twee kwamen elkaar tegen in 2010. Zij was destijds 'pas' 23, terwijl Statham toch al 43 was. Toch spatten de vonken over en ondanks het feit dat er dus 20 jaar verschil tussen de twee is, gaat het nog steeds geweldig tussen de bekendheden.

In 2016 waren ze verloofd en een jaar later werd zoontje Jack Oscar Statham geboren. Vorig jaar werd de familie nog iets groter, met de geboorte van dochtertje Isabel. Hoewel er af en toe kritiek was op het verschil, heeft Huntington-Whiteley altijd gezegd: "Leeftijd is enkel en alleen een nummer!"

Prachtig
Eerlijk is eerlijk, de twee beroemdheden vormen een heel mooi koppel en dat weten ze hoogstwaarschijnlijk zelf ook wel. Huntington-Whiteley deelde enkele kiekjes op haar Instagram en werd binnen de kortste keren bedolven onder de likes en complimenten.

Interesse in de foto's van het koppel? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair