Deze wereldster stopt 1 miljoen in Halle Bailey (The Little Mermaid) en haar zus

Deze wereldster stopt 1 miljoen in Halle Bailey (The Little Mermaid) en haar zus

De zusjes hebben een 1 miljoen platencontract en hebben al meerdere Grammy-nominaties op zak

De zusjes Halle en Chloe Bailey knallen succesvol verder de showbusiness in. De 22-jarige Halle is te zien in de live-action film The Little Mermaid, terwijl het eerste solo-album van de 24-jarige Chloe goed ontvangen wordt.

Zo gemakkelijk kwam het succes alleen niet. Beide zusjes traden als kind al op in clubs en benaderden overal producers. Pas toen zij in 2011 op aanraden van een dansleraar op YouTube covers inzongen, vielen zij op met een liedje van Beyoncé.

Contract met Beyoncé
Hierna volgden verschillende shows en talentenjachten en andere covers. Opnieuw vielen zij op met een ander liedje van Beyoncé ... bij Beyoncé zelf. Bij haar platenlabel Parkwood Entertainment tekenden zij een contract voor 6 albums voor een bedrag van 1 miljoen Amerikaanse dollars.

Vanaf 2016 werken zij aldus samen met Beyoncé. Zo zijn de zusjes te horen in sommige albums, zijn zij de openingsact bij concerten van Beyoncé en geven zij ook eigen albums uit. Halle en Chloe hebben al meerdere Grammy-nominaties voor hun werk.

In tranen na auditie
Regisseur Rob Marshall vroeg Halle Bailey auditie te doen voor de nieuwe Disney, nadat hij haar in 2019 bij de Grammy's zag optreden. Hij was in tranen na die auditie, omdat Halle precies de goede toon raakte voor de vertolking van het personage Ariel.

Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. Halle trad afgelopen weekend op in een themapark van Disney. Hieronder staat de YouTube-video van Disney Music VEVO.



NieuwsFilm

meest populair