3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Shining (1980)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Jack Nicholson, Danny Lloyd, Shelley Duvall, e.a. | Kijk direct
Schrijver Jack Torrance gaat werken als winterbeheerder van het afgelegen Overlook Hotel in de bergen en neemt zijn vrouw Wendy en zoontje Danny mee. Torrance hoopt daar in alle rust te kunnen werken aan een nieuw boek, maar veel komt daar niet van terecht. Wanneer de weg naar het hotel wordt afgesneden door een storm, wordt Torrance gek door een kwaadaardige energie in het hotel.



The Suicide Squad (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, e.a. | Kijk direct
De onverschrokken Amanda Waller verzamelt een nieuw team superschurken - met onder meer Harley Quinn, Bloodsport en King Shark - voor een levensgevaarlijke missie naar Corto Maltese, waar de boeven een zwaarbewaakt fort moeten vernietigen waarin een superkrachtig wapen wordt bewaard.



Slumdog Millionaire (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danny Boyle en Loveleen Tandan | Cast: Dev Patel, Madhur Mittal, Freida Pinto, e.a. | Kijk direct
De ongeletterde Jamal groeide op als wees in de sloppenwijken van Mumbai. Nu doet hij mee aan een quiz op tv en weet hij nog een groot geldbedrag te winnen ook. De presentator vertrouwt hem niet en verdenkt hem van valsspelen. Jamal wordt gearresteerd en stevig ondervraagd. Hij probeert aan te tonen dat hij daadwerkelijk alle antwoorden wist.



NieuwsFilm

meest populair