Deze aangrijpende film op Netflix weet kijkers te raken

Deze aangrijpende film op Netflix weet kijkers te raken

De Idiase film Mrs. Chatterjee vs Norway gelijk hoog in de Top 10.

De Netflix Top 10 heeft er weer een succesvolle internationale film bij. De Indiase film Mrs. Chatterjee vs Norway knalt gelijk de lijst binnen op een derde stek en ziet alleen de films The Mother en AKA boven zich staan.

Mrs. Chatterjee vs Norway is een dramafilm van regisseur Ashima Chibber en wordt door Netflix omschreven als "ontroerend" en "Bollywood". In de film zie je rollen van onder meer Rani Mukerji, Anirban Bhattacharya, Neena Gupta en Jim Sarbh.

Zeer wisselend ontvangen
Op Rotten Tomatoes weet de film niet te scoren onder de recensenten. Na dertien recensies staat de score van de Tomatometer op slechts 15 procent. De Audience Score is veel beter met 94 procent en de IMDb noteert een nette 7,5/10 na bijna drieduizend stemmen.

"Kijk Mrs Chatterjee vs Norway vanwege de gevoelige dramatisering van een echte zaak. En voor het voortreffelijke acteerwerk van Rani Mukerji en de hele cast," aldus Devesh Sharma van Filmfare.

Wel of niet kijken?
"Rani Mukerji is een van de meest begaafde artiesten van de Hindi filmindustrie, maar is geen partij voor Mrs Chatterjee vs Noorwegen's overgekookte schrijfstijl en regie," is de mindere ervaring van Anna M.M. Vetticad van Firstpost.

Wil je Mrs. Chatterjee vs Norway een kans geven, dan vind je het drama nu hier op Netflix.


Noorse overheid
Een immigrante uit India voert een hevige strijd met de Noorse autoriteiten om de voogdij over haar kinderen terug te krijgen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

NieuwsFilm

meest populair