De dochter van Heather Locklear en Richie Sambora is zelfs nog mooier dan haar moeder

De dochter van Heather Locklear en Richie Sambora is zelfs nog mooier dan haar moeder

En ze heeft een verrassend leuke studie doorlopen

De dochter van Heather Locklear en Richie Sambora is alweer 25 jaar! En het is overduidelijk dat zij de goede 'looks' van haar moeder heeft geërfd. Misschien is zij zelfs nog mooier dan de populaire actrice.

Hun dochter Ava Sambora lijkt erg op de jonge Heather. Zo heeft Ava ook goudblonde lokken en een prachtige oogopslag. Een foto van Ava staat hieronder in een Instagram-bericht van Heather.



Erg gewild en populair
De nu 61-jarige Heather Locklear was vanaf de jaren 80 een erg gewilde actrice. Ze was te zien in series als Dynasty en Melrose Place en films als Firestarter en Angels Fall. Fans werden wild toen zij een relatie bleek te hebben met Richie Sambora, bandlid van de toen extreem populaire band Bon Jovi.

Intussen is Ava geslaagd voor haar studie huwelijks- en relatietherapie. Het is niet duidelijk of zij door haar worstelende ouders in de showbusiness geïnspireerd raakte.

Meest prachtige foto's
De Daily Mail heeft hier in dit artikel overigens de meest prachtige foto's van Ava en haar moeder. Ook plaatste Heather onderstaand Instagram-filmpje online.



NieuwsFilm

meest populair