Tom Cruise heeft een 'dubbelganger' die als twee druppels water op hem lijkt

Tom Cruise heeft een 'dubbelganger' die als twee druppels water op hem lijkt

Met deep fake kun je de gelijkenis als lookalike helemaal verder verfijnen

Van elk mens zou een dubbelganger zijn. Dat gaat voor superster Tom Cruise uit films als Mission Impossible en Top Gun zeker op.

Maar het bijzondere is dat zijn lookalike, genaamd Miles Fisher, nu naam maakt door het zijn van 'de deep fake Tom Cruise'. En dat terwijl Miles vroeger flink baalde van die vergelijking tot hij de grote voordelen zag. Hieronder staat een YouTube-interview van Colin en Samir waarin Miles Fisher meer uitlegt.



Die 'Tom Cruise guy'
De 39-jarige acteur Miles Fisher wilde eerst meer zijn dan die 'Tom Cruise guy', zoals iedereen hem noemde. En hij probeerde dat ook, maar toch werd hij privé en op zijn werk dagelijks met Tom Cruise vergeleken.

Dus wilde Miles nou eens anders naar zichzelf kijken. Hij besloot filmpjes te plaatsen op YouTube, TikTok en Instagram waarin hij Tom Cruise nadoet. Soms zelfs met zogeheten 'deep fake video's'.

Die 'deep fake guy'
Het resultaat mag er zijn, want Miles Fisher krijgt nou een hoop complimenten als acteur, komiek, schrijver en videomaker. En mensen herkennen hem nu wel om zijn originele grapjes. Succes bereikt dus!

Vergelijkende foto's tussen de twee sterren staan hier in het artikel van The Hollywood Reporter. Een tijd geleden ging onderstaande YouTube-video van Miles Fisher viraal, waarin 'Tom Cruise' zichzelf aanprijst. Het filmpje is ongelooflijk origineel en dook overal op.



NieuwsFilm

meest populair