Naast dit decolleté van Emily Ratajkowski wil je wel wakker worden

Naast dit decolleté van Emily Ratajkowski wil je wel wakker worden

Keert ze binnenkort nog een keer terug in een bioscoopfilm?

Het was voor velen helemaal geen straf om Emily Ratajkowski te zien spelen in de thriller Gone Girl van regisseur David Fincher. Ze speelde de geheime liefde van Ben Affleck en ging in een bepaalde scène kortstondig uit de kleren.

De in Londen geboren brunette wist daarvoor al op te vallen in muziekclips van Maroon 5, Love Somebody, en Robin Thicke feat. T.I. & Pharrell, Blurred Lines. Dat was in respectievelijk 2012 en 2013.

Filmrollen
Nadat ze in 2014 als actrice debuteerde in Gone Girl speelde ze in nog een reeks films, met onder meer een bijrolletje in de film Entourage, een grotere rol in We Are Your Friends en vervolgens in de romkom I Feel Pretty met onder meer Amy Schumer.

Daarna werden de filmtitels duidelijk minder. Ze speelde achtereenvolgend in de thriller In Darkness met Natalie Dormer en Ed Skrein, de thriller Welcome Home met Aaron Paul en de misdaadthriller Lying and Stealing met Theo James.

Toekomst?
Dit jaar was ze kort te zien in de komedieserie History of the World: Part II en we wachten nog altijd op de tv-film Bright Futures. Recent werd duidelijk dat Emily nu geen behoefte meer heeft om te acteren.

Wel zien we haar doorlopend op allerlei op Instagram. De Insta-pagina Holllywood actress verzamelt heel wat opvallende foto's van celebs en recent plaatste ze een foto van Emily met een decolleté waar je u tegen zegt. Oordeel zelf maar via onderstaande link.

Bekijk de afbeeldingGewaagde January Jones
'X-Men' ster January Jones deelt haar borsten op super gewaagde Insta-foto

Bekijk de afbeeldingDe opvallendste scène van Penélope Cruz
De eerste naaktscène van Penélope Cruz uit 'Pirates of the Caribbean'


NieuwsFilm

meest populair