3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Prey (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Trachtenberg | Cast: Amber Midthunder, Dakota Beavers, Dane DiLiegro, e.a. | Te zien op: Disney+
Naru, een jonge vrouw, wil zich tegenover haar Comanche-stam en familie bewijzen dat ze net zo geschikt is als krijgers als haar broer en diens vrienden. Wanneer er een mysterieuze en buitenaardse jager opduikt, grijpt ze die kans aan om zichzelf te bewijzen. Ze komt in actie en moet alles uit de kast halen om deze met moderne wapens uitgeruste dreiging te verslaan.



No Time to Die (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Fukunaga | Cast: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, e.a. | Te zien op: Prime Video
James Bond leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter zijn hulp nodig heeft om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Deze missie blijkt veel verraderlijker te zijn dan verwacht en leidt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.



Soof 3 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne de Clercq | Cast: Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Anneke Blok, e.a. | Te zien op: Netflix
Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Maar op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt haar dochter Sascha eerder dan verwacht terug van het backpacken door India. En zij heeft op haar beurt ook nieuws: ze gaat trouwen. Soof besluit dit nieuws aan te grijpen om haar eigen kop in het zand te steken.



NieuwsFilm

meest populair