Mel Gibson keert na 7 jaar terug met keiharde actiethriller met Mark Wahlberg

Mel Gibson keert na 7 jaar terug met keiharde actiethriller met Mark Wahlberg

Het is voor het eerst sinds Hacksaw Ridge dat Gibson weer in de regiestoel plaatsneemt.

Mel Gibson werd in 2017 voor een Oscar genomineerd voor zijn werk als regisseur aan Hacksaw Ridge, maar toch zagen we hem sindsdien geen film meer maken.

Dit lijkt deels te danken aan zijn reputatie in Hollywood, die de laatste jaren alleen maar leidde tot rollen in films die vaak niet eens de bioscoop haalden.

Gibson terug in de regiestoel
Fans van Gibson kunnen zich nu echter verheugen op Flight Risk, een nieuwe actie-thriller met Mark Wahlberg die Gibson zal regisseren.

Het script van Flight Risk stond in 2020 op de zogenaamde Blacklist van ongeproduceerde scripts. Mogelijk hebben we hier dus een topper om naar uit te kijken.

Thriller met een twist
De film gaat over een Air Marshall die een op de vlucht geslagen gevangene met een klein vliegtuig moet vervoeren via de wildernis van Alaska.



De twee raken al snel vast (onduidelijk hoe) en de piloot blijkt niet te zien wie hij beweert te zijn.

De Oscar-genomineerde Wahlberg zal de rol van de piloot op zich nemen. Wie zijn belangrijkste tegenspeler wordt is nog onduidelijk.

Fijne samenwerking
Gibson en Wahlberg werken blijkbaar graag samen. Zo deelden de twee al eerder het scherm in de Father Stu en de Daddy's Home-franchise.


Het is nog onduidelijk wanneer Flight Risk, een productie van Lionsgate, moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair