Onwaarschijnlijke terugkeer in 'Fast X': grote ster maakt opwachting!

Onwaarschijnlijke terugkeer in 'Fast X': grote ster maakt opwachting!

Het is nieuws is bijna niet meer stil te houden.

Gisteren is Fast X officieel in première gegaan in Rome en gelijk na de première werd duidelijk dat een van de grootste sterren die ooit in de filmreeks speelde terugkeert. Het is uiteraard een SPOILER, maar de kans is groot dat het nieuws overal op het internet valt te lezen.


Filmpje tijdens aftiteling
Bijna iedere grote Hollywood-film lijkt tegenwoordig een "after" en "post credit scene" te bevatten, zo ook Fast X. TheWrap meldt nu dat de scène tijdens de aftiteling een grote ster onthult.

Niemand minder dan Dwayne Johnson keert namelijk terug in de reeks. The Rock zweerde even geleden dat hij niet meer zou terugkeren aangezien hij openlijk ruzie had met hoofdrolspeler Vin Diesel.

The Rock
De scène zou pas een paar weken geleden zijn opgenomen en dat zorgt ervoor dat het personage Luke Hobbs waarschijnlijk weer opduikt in Fast & Furious 11.

"Ik heb Diesel persoonlijk verteld dat ik niet terugkeer naar de franchise. Ik was resoluut maar hartelijk in mijn woorden en zei dat ik de cast altijd zal steunen en er altijd voor zal pleiten dat de franchise succesvol moet zijn. Maar er is geen andere keuze dan dat ik niet terugkeer," zei Johnson in 2021.

Hobbs & Shaw
Johnson speelde Hobbs in Fast Five, Fast & Furious 6, Furious 7 en The Fate of the Furious en was te zien in de enige spin-off tot op heden: Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw.

Fast X draait vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen.


NieuwsFilm

meest populair