Rio Sage op zwoele Insta-foto's laat je steil achteroverslaan

Rio Sage op zwoele Insta-foto's laat je steil achteroverslaan

Val niet van je stoel als je Rio Sage in de zon ziet liggen.

De onbekendere zangeres en actrice Rio Sage weet de afgelopen jaren wat meer bekendheid te krijgen. En dat lukt vooral door haar opvallende foto's op haar Instagram-pagina. Nu zien we haar heerlijk in de zon liggen op een standbed.

De in Oregon geboren Rio werd op vroege leeftijd bekend van de zomerse serie Malibu Surf waarin ze al vaker dan een keer te zien was in bikini.

20 Something
Daarvoor was ze al te zien in 20 Something en speelde ze rollen in onder meer de korte films A Trumped Birthday en The Woods. Ze kwam verder niet tot andere rollen, maar wie weet heeft de toekomst nog wat moois voor haar in petto.

Als model was ze al aan meerdere merken verbonden en ze was zelfs in de Playboy te zien. Verder is ze vooral een Instagram-model met op dit moment 225K volgers.

Strandbed
Op Instagram zien we Rio nu op een strandbed liggen en stelt ze de vraag Welke van de drie?. Hiermee doelt ze op de drie verschillende foto's in de zwart-gele bikini. Ze ligt op een strand te Cabo San Lucas op het uiterste puntje van Baja California Sur in Mexico.


Wil je de 26 jarige Rio Sage op de foto's zien? Bekijk deze dan nu op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingVictoria Koblenko: mond open
Victoria Koblenko op Insta-foto's waar je mond van openvalt

Bekijk de afbeeldingKrap jurkje Donna D'Errico
Boezem van Donna D'Errico past bijna niet in haar jurkje


NieuwsFilm

meest populair