Sylvester Stallone is zeker geen lieverdje: "Ik kocht mensen om"

Sylvester Stallone is zeker geen lieverdje: "Ik kocht mensen om"

Hij lijkt erg veel op zijn mafia-personage

Sylvester Stallone lijkt meer op zijn personage uit de mafia-serie Tulsa King dan je zou denken. In een nieuw Instagram-bericht vertelt hij studenten omgekocht te hebben. Sterker nog: Zij pleegden diefstal voor hem.

Hij vertelt aan zijn vrouw en dochters dat zijn schoolresultaten niet zo best waren. Toch wist hij zijn cijfers in een jaar tijd goed te verhogen. Dat deed hij op een slimme manier: Door studenten in te huren om de examens te stelen.

Creatieve denker
'Sly', de scenarioschrijver van Rocky, was dus als student al een creatieve denker. Hij vertelt: "Ik huurde jonge bergbeklimmers in. Die klommen over de balkons naar de vierde etage, waar de examens bewaard lagen. Die kreeg ik van hen tegen betaling."

Zijn vrouw en dochters schieten in de lach en zeggen dat het een bizar verhaal is. Op de opmerking van zijn tweede dochter dat hij er een film van zou moeten maken, zegt Sly: "Welnee, dat was gewoon een normale dag."

Nieuwe reality show
Deze bekentenis zal vast ook in zijn nieuwe reality show The Family Stone te zien zijn. Vanaf 17 mei zendt de streamingdienst Paramount+ de beslommeringen rond Sylvester Stallone uit.

Hij verleende zijn medewerking aan de serie om een vastlegging te hebben voor zijn familie later, een soort nalatenschap. Ook gunt hij zijn dochters meer bekendheid, omdat de oudste twee graag meer willen acteren. De video van zijn anekdote staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair