3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Conjuring (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, e.a. | Kijk direct
Harrisville, 1971. Roger en Carolyn Perron verhuizen samen met hun dochters naar een afgelegen landhuis. Daar gebeuren al snel de raarste dingen. Het gezin besluit de hulp in te roepen van bekende paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Zij ontdekken al snel dat een kwade demon de oorzaak is van alle ellende.



The Meg (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Turteltaub | Cast: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, e.a. | Kijk direct
Een onderzoeksduikboot is na de aanval van een prehistorische reuzenhaai - die bekend staat als de megalodon - op de bodem van de oceaan beland. De ervaren, maar getraumatiseerde mensenredder Jonas Taylor wordt ingeschakeld om de bemanning te redden uit de vinnen van het agressieve zeemonster.



Constantine (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Tilda Swinton, e.a. | Kijk direct
John Constantine is een verbitterde, kettingrokende demonenjager. Op een dag wordt hij benaderd door detective Angela Dodson. Haar zus heeft zelfmoord gepleegd, maar Dodson vertrouwt de zaak niet en vermoedt dat er hogere machten in het spel zijn. Constantine besluit onderzoek te doen en stuit op een gevaarlijk complot van krachten uit de hemel en hel.



NieuwsFilm

meest populair