De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Mother (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Niki Caro | Cast: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Gael Garcia Bernal, e.a. | Kijk direct
The Mother werkte vroeger als huurmoordenares, maar houdt zich nu al jaren schuil in de wildernis van Alaska. Dat is ook nodig, want een heel leger aan vijanden zit achter haar aan. Helaas wordt ze gedwongen om haar schuilplaats te verlaten om haar dochter te beschermen die ze vroeger heeft achtergelaten. Zij blijkt namelijk in groot gevaar te zijn.



Mijn vader is een vliegtuig (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoinette Beumer | Cast: Elise Schaap, Pierre Bokma, Hannah Hoekstra, e.a. | Kijk direct
Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Na het plotselinge overlijden van haar moeder, met wie ze geen heel goede band had, komt Eva erachter dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Haar enige hoop op duidelijkheid is een onbekende die al tientallen jaren opgesloten zit in een psychiatrische inrichting: haar vader.



Royalteen: Princess Margrethe (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ingvild Søderlind | Cast: Elli Müller Osborne, Sammy Germain Wadi, Amalie Sporsheim, e.a. | Kijk direct
Na het schandaal op het schoolfeest van vorig jaar, smacht de Noorse prinses Margrethe naar een normaal leven. Ze probeert haar perfecte façade op te houden terwijl ze met een familiedrama kampt. Er is ook een lichtpunt: door het aanstaande bezoek van de Deense koninklijke familie kan ze eindelijk prins Alexander, met wie zal maanden contact heeft, ontmoeten.



NieuwsFilm

meest populair