De nieuwe James Bond: Deze 'The Hobbit'-acteur maakt een grote kans

De nieuwe James Bond: Deze 'The Hobbit'-acteur maakt een grote kans

Vele namen zijn al genoemd, maar is Aidan Turner dan de man voor de rol?

Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voor we meer te horen krijgen over Bond 26, de opvolger van No Time to Die uit 2021. De belangrijkste vraag die we allemaal willen weten: wie wordt de nieuwe 007?

Voor de opvolger van Daniel Craig worden namen genoemd als Tom Hardy en Idris Elba, maar die acteurs lijken ondertussen te oud voor de rol. De kans is groter dat er een iets minder bekende naam wordt gekozen.

Aidan Turner
Acteur Aidan Turner is zo'n minder bekende acteur. Hij is vooral bekend van zijn rol in de serie Poldark die van 2015 tot en met 2019 te zien was op de zender BBC One.


In die serie speelt hij de rol van Captain Ross Vennor Poldark die terugkeert naar Engeland nadat hij drie jaar heeft gevochten tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. De serie werd in Nederland uitgezonden door KRO-NCRV op NPO 2.

The Hobbit
In de drie The Hobbit-films (2012-2014) speelde Turner overigens een grotere rol als Kíli, de broer van Fili. Andere bekendere films waarin de Ier te zien was zijn The Mortal Instruments: City of Bones en Loving Vincent.


De acteur wordt vooral geprezen om zijn charisma en eist de camera uitstekend op. Het enige nadeel wat de acteur heeft, is dat hij nog geen enorme internationale bekendheid heeft.

Bond 26
Er is op dit moment nog weinig bekend over de 26e James Bond-film. Duidelijk is dat Michael G. Wilson en Barbara Broccoli weer produceren via EON Productions. Ook wordt de titel Bullets for Winter al langer aan de film verbonden.

De serie Poldark kun je kijken op NPO Start en NL Ziet. De drie The Hobbit-films kijk je op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair