'Dark Knight'-acteur Cillian Murphy vindt het "beledigend" als hij wordt gefotografeerd

'Dark Knight'-acteur Cillian Murphy vindt het "beledigend" als hij wordt gefotografeerd

Hij leidt liever een rustig leventje zonder camera's

Cillian Murphy uit The Dark Knight is binnenkort te zien in de nieuwe film Oppenheimer. De knappe acteur mag gezien worden, maar dat vindt hij zelf niet.

In een interview met Rolling Stones vertelt hij een hekel te hebben aan gefotografeerd worden. Hij zegt: "Ik wandel normaal over straat en mensen nemen foto's van mij alsof er een groot event plaatsvindt."

Hekel aan fotograferen
Cillian Murphy werkt dan wel voor de camera, maar privé leidt hij een rustig leventje. Hij verhuisde met zijn gezin zelfs van London naar Dublin, zodat zij minder last hebben van fotografen en fans op straat.

De ster gaat niet uit, tenzij het voor zijn werk is. Hij zegt: "Ik houd er niet van gefotografeerd te worden. Ik vind dat hinderlijk, want het verpest het ervaren van een dag. En het is helemaal beledigend als ik een vrouw zou zijn en een man mij zou fotograferen."

Tegenvallen in het echt
Eerlijk vertelt hij ook dat fans hem in het echt vinden tegenvallen. Zij verwachten van hem hetzelfde charisma als zijn karakter in de Britse serie Peaky Blinders. Maar dat is een fictief persoon.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. Een trailer van zijn nieuwe film staat hieronder in een YouTube-video van E! News.



NieuwsFilm

meest populair