Spiderman-acteur Tom Holland had ernstige mentale issues: "Ik drink niet meer"

Spiderman-acteur Tom Holland had ernstige mentale issues: "Ik drink niet meer"

Het kost hem moeite personages van zich af te schudden in zijn vrije tijd

Tom Holland acteert al even. Hij startte als tiener en raakte wereldberoemd met zijn vertolking van Spiderman in Marvel-films als Spider-Man: No Way Home.

De 26-jarige ster geeft toe dat het heftig is om al die actiefilms te maken. Maar wat meer van hem vraagt, is het duiken in de personages. Het kost hem moeite zichzelf weer te vinden, nadat het filmen klaar is.

Het mentale maakt stuk
Aan Entertainment Weekly vertelt hij: "Ik ben bekend met het fysieke deel van mijn baan. Maar het mentale maakt mij stuk. Terug gaan naar de realiteit is moeilijk."

Ernstige, mentale issues had hij bij het filmen van de serie The Crowded Room. Hij vertelt: "Ik flipte thuis, omdat ik het karakter niet kwijt kon raken. Zo erg heb ik het nog niet eerder meegemaakt."

Moest wel wat gebeuren
Tom vertelt verder over dat gevoel: "Ik wilde mijn hoofd kaal scheren omdat ik dacht dat dat zou helpen. Maar ik was nog halverwege de opnames, dus dat ging niet."

Maar er moest wel wat gebeuren, dus besloot hij niet meer te drinken. Dat is nu 16 maanden geleden. Hij vertelt dat die filmopnamen hem meer leerde over het brein en de trauma's die mensen te verwerken krijgen.

Leren signalen herkennen
Hij leerde ook zijn eigen signalen herkennen en hoopt dat zijn fans meer begrip krijgen voor mentaal welzijn. Dat zij meer weten over de kracht ervan, de worstelingen en de mogelijkheid mentale issues te overkomen.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. In onderstaand YouTube-video van Entertainment Tonight wordt meer verteld over de serie.



NieuwsFilm

meest populair