In strak shirtje geeft Alexandra Daddario heel wat prijs op Insta: "Heb je het koud?"

In strak shirtje geeft Alexandra Daddario heel wat prijs op Insta: "Heb je het koud?"

Is het koud of is ze gewoon blij om iemand te zien?

Actrice Alexandra Daddario weet de aandacht vast te houden. Ze was even buitenbeeld, maar met haar rollen in de series The White Lotus en recenter Anne Rice's Mayfair Witches is ze weer helemaal 'hot'. Al heeft ze het op nieuwe beelden op Insta waarschijnlijk best wel koud.

De mooie Alexandra wist door te breken met haar rol als Annabeth in de twee eerdere Percy Jackson-films die in 2010 en 2013 verschenen. In 2013 was ze ook te zien in de horrorfilm Texas Chainsaw.

True Detective
Haar echte doorbraak beleefde ze een jaar later met de bijrol als Lisa Tragnetti in de HBO-hitserie True Detective. Zij is het vriendinnetje van Detective Marty Hart van acteur Woody Harrelson, en in een bepaalde scène gaan al haar kleren uit.

De scène leverde haar een bepaalde status op en dit zorgde er waarschijnlijk ook voor dat ze een hoofdrol pakte in de Baywatch-film met onder meer Dwayne Johnson en Priyanka Chopra.

Koud?
"Je ziet eruit alsof je het koud hebt. ?" is de eerste reactie op nieuwe beelden van Alexandra op Instagram. De opmerking is niet gek, aangezien je de korte video ziet.


Wil je de 37 jarige "koude" Alexandra Daddario graag even zien? Bekijk de beelden dan nu op de Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingStrak lijf Emma Deckers
Emma Deckers toont haar strakke lijf op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingDoorschijnend pakje Rita Ora
Doorschijnend pakje van Rita Ora laat haar niet te missen boezem zien


NieuwsFilm

meest populair