Netflix Originals: dit zijn 5 hilarische komedies van Netflix zelf

Netflix Originals: dit zijn 5 hilarische komedies van Netflix zelf

5 topfilms om nu te kijken.

Inmiddels heeft Netflix flink wat eigen producties uitgebracht. Hieronder lees je over 5 komedies van Netflix zelf die zeker de moeite waard zijn.

Always Be My Maybe
Iedereen ging ervan uit dat Sasha (Ali Wong) en Marcus (Randall Park) samen zouden eindigen, behalve Sasha en Marcus. Na 15 jaar opnieuw contact te maken, beginnen de twee zich af te vragen... misschien dat het toch kan worden? Keanu Reeves is ook te zien in een hilarische gastrol.



Murder Mystery
Wanneer een politieagent uit New York (Adam Sandler) zijn vrouw (Jennifer Aniston) eindelijk meeneemt op een lang beloofde Europese reis, zorgt een toevallige ontmoeting tijdens de vlucht ervoor dat ze worden uitgenodigd voor een intieme familiebijeenkomst op het Super Yacht van de bejaarde miljardair Malcolm Quince. Wanneer Quince wordt vermoord, worden ze de hoofdverdachten in een moderne whodunit.



Day Shift
Jamie Foxx schittert als een hardwerkende vader die zijn gevatte dochter simpelweg een goed leven wil geven, maar zijn alledaagse schoonmaakbaan in San Fernando Valley is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten, jagen en doden van vampiers als onderdeel van een internationale Unie van vampierjagers.



The Fundamentals of Caring
Paul Rudd speelt Benjamin; een man die wegens de recessie, een tragedie en de scheiding van zijn vrouw op zoek is naar werk in de zorg. Hij ontmoet al snel de 18-jaar oude Trev, een jongeman die lijdt aan de spierziekte van Duchenne. Er ontstaat vervolgens een unieke vriendschap tussen het duo die hen op een avontuurlijke en komische reis zendt.



Don't Look Up
De film vertelt het verhaal van twee low-level astronomen die op een gigantische mediatour moeten gaan om de mensheid te waarschuwen voor een naderende komeet die de Aarde zal verwoesten. De film is geregisseerd door Adam McKay die eerder al hilarische films als The Other Guys en Stepbrothers maakte.



NieuwsFilm

meest populair