Boezem van Disney-ster Halle Bailey ontploft bijna op de rode loper van 'The Little Mermaid'

Boezem van Disney-ster Halle Bailey ontploft bijna op de rode loper van 'The Little Mermaid'

De hoofdrolspeler uit de aankomende sprookjesfilm trekt een mega-opvallend jurkje aan.

De naam Halle Bailey is in Nederland helemaal niet zo bekend. Mogelijk ken je haar van haar zangcarrière, ze vormt namelijk het duo Chloe x Halle met haar zus Chlöe Bailey. Of je zag haar in een ABC/Disney-tienerserie.

De in Atlanta, Georgia geboren Halle speelde namelijk de hoofdrol in de sitcom Grown-ish (2018 - 2022). Verder had ze als jongeling rollen in onder meer Last Holiday en Let It Shine.

Disney-ster
Deze maand zal ze te zien zijn als Ariel, de kleine zeemeermin, in de live action-sprookjesfilm The Little Mermaid van Disney. De film gaat in Nederland op 24 mei in première en recent was de officiële première in het Dolby Theatre in Los Angeles.

Halle was er uiteraard ook en ze had een zeer opvallende jurk aan. Uiteraard past deze prima bij de rol die ze speelt in de Disney-film, maar het is ook duidelijk dat er nog veel meer opvalt.

Opvallende jurk
Via onderstaande link kun je Halle in de glimmende strakke jurk bewonderen. Hieronder de tekst die ze bij de kiekjes vanaf de rode loper schreef:

"De première van The Little Mermaid in LA. We hebben het gehaald ?? Ik ben zo overweldigd en blij dat deze film bijna uitkomt zodat jullie hem kunnen zien. Dit was de eerste première voor de persrun en ik heb gehuild en voel me zo dankbaar.. Dit is slechts een paar foto's, binnenkort zal ik er meer posten ?????????????"


De 22 jarige Halle Bailey in haar jurk op de rode loper zien? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingGaby Blaaser zoekt de grens op
Gaby Blaaser in string zoekt grenzen op van het toelaatbare op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingOnmisbare Victoria Koblenko
Victoria Koblenko met niet te missen decolleté het water in op Insta


NieuwsFilm

meest populair