Scarlett Johansson onthuld: "Ik was helemaal gek op deze acteur"

Scarlett Johansson onthuld: "Ik was helemaal gek op deze acteur"

Hij was haar eerste grote crush.

Scarlett Johansson is een van de knapste vrouwen (in Hollywood). Menig man valt als een blok voor haar, maar de Marvel-actrice laat zich nu juist uit over een acteur voor wie zij juist viel.

Johansson is al jarenlang een van de grootste sterren in de filmwereld. Ze brak al een hele tijd geleden door, maar er was in het begin een acteur waar zij enorm naar opkeek en ook wel een oogje op had. Het gaat hier om niemand minder dan Ethan Hawke.

Reactie
Zo zegt de actrice nu tijdens een interview met Variety: "Ik weet nog dat ik echt helemaal gek was op Ethan. De reden hiervoor? Destijds was hij echt de grote man, hij was echt mijn alles!"

Dat betekent echter niet dat Johansson geen relaties heeft gehad met andere bekendheden. Zo was de actrice twee keer getrouwd. Haar eerste huwelijk was zelfs met Ryan Reynolds. Ook heeft ze een relatie gehad met Josh Harnett en Sean Penn. De actrice is nu weer getrouwd met Colin Jost.

Gelukkig
Zo zei Johansson nog niet zo heel lang geleden over Colin: "Hij is optimistisch, gemakkelijk, grappig en leuk. Dit trok mij gigantisch tot hem aan". De actrice lijkt dan ook dolgelukkig en dat valt ook wel te zien in haar laatste fotoshoot, waar ook wel wat spannende kiekjes tussen staan.

Interesse? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair