Pedro Pascal pakt hoofdrol in nieuwe horrorfilm van 'Barbarian'-regisseur

Pedro Pascal pakt hoofdrol in nieuwe horrorfilm van 'Barbarian'-regisseur

Pascal is niet te stoppen.

Vorig jaar verscheen de horrorfilm Barbarian van regisseur Zach Cregger in de bioscoop. De film was een daverend succes en zette zelfs tien keer het productiebudget van 4.5 miljoen dollar om. Nu meldt The Hollywood Reporter dat de hoofdrolspeler voor Cregger's volgende film gevonden is in niemand minder dan Pedro Pascal.

Pascal heeft de laatste jaren enorm veel succes met zijn rollen in series als The Last of Us en The Mandalorian. Nu heeft hij de hoofdrol te pakken in zijn eerste horrorfilm genaamd Weapons.

Bijzondere deal
Eerder dit jaar was er een enorme biedingsoorlog gaande rondom Weapons. Allerlei Hollywood-studio's en streamingdiensten wilden maar al te graag samenwerken met Cragger voor zijn volgende film.

New Line won uiteindelijk de veiling en sloot een deal die je tegenwoordig nog maar zelden ziet en die een gegarandeerde bioscooprelease omvatte.

Details
Weapons wordt naar verluid een gelaagde en onderling verbonden horror-epos die tonaal in de trant is van Paul Thomas Anderson's Magnolia.


Wanneer we de film precies kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel is het de bedoeling dat de opnames deze herfst van start gaan, dus nieuws over een verschijningsdatum en andere castleden zal ongetwijfeld spoedig volgen.

NieuwsFilm

meest populair