Lady Gaga over haar faillissement: "Waanzin, ik heb 5 nummer 1-hits"

Lady Gaga over haar faillissement: "Waanzin, ik heb 5 nummer 1-hits"

Ze gaf veel te veel uit aan haar shows

Lady Gaga stond zo diep in het rood, dat zij failliet werd verklaard. Wel bijzonder, want Lady Gaga is een succesvolle zangeres en actrice.

Dat faillissement vond plaats in 2009 en kwam door haar extravagante shows. De miljoenen op haar bankrekening gingen allemaal op aan haar Monsters Ball-concerttour.

Failliet tijdens tournee
Aan Financial Times vertelt zij: "Ik ging failliet na de eerste verlenging van de tour. Maar ik wist dat niet eens. Belachelijk, want ik had toen al 5 liedjes op nummer 1 staan."

Toch gebeurde dat en zegt zij: "Toen ik het van anderen hoorde, belde ik mijn team op. En zij vertelden dat ik 3 miljoen Amerikaanse dollars schuld had."

Weer kredietwaardig
Gelukkig was Lady Gaga weer kredietwaardig na de concertreeks, toen de tickets voor de shows werden uitbetaald door de organisatoren. Naar verluidt, ontving zij 40 miljoen voor Monsters Ball.

Ze leerde daarvan, want zij spreidt haar winkansen nu beter met verschillende filmrollen en een make-uplijn. Haar films A Star Is Born en House of Gucci werden goed ontvangen. En de nieuwe Joker zal dat vast ook zijn.

Self made woman
Intussen is zij volgens Forbes Magazine 150 miljoen waard en behoort zij tot de 100 meest rijke 'self made women'. Toch zegt zij niet om geld te geven, want zij is in de eerste plaats artiest.

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. Onderstaand Instagram-bericht toont een 'glam' Lady Gaga.



NieuwsFilm

meest populair