Kaboem! Christina Aguilera knalt bijna uit haar korset op Insta-foto's

Kaboem! Christina Aguilera knalt bijna uit haar korset op Insta-foto's

De acterende zangeres bulkt van de rondingen.

Zangeres Christina Aguilera is uiteraard niet per se bekend als actrice, maar ze was toch in best wat films te zien en te horen. Tegenwoordig lijkt ze zich weer vooral te richten op haar muziek.

Op Instagram zien we regelmatig allerlei foto's van haar optredens voorbij komen en tijdens de shows heeft ze allerlei opvallende kostuums aan. In een van haar laatste shows is ze te zien in een best wild zwart korset.

Christina Aguilera
Christina of XTina ken je als het goed is sowieso uit de succesfilm Burlesque waarin ze naast Cher een belangrijke rol speelde. Daarvoor was ze al te horen in de animatiefilm Shark Tale en dook ze kort op in Get Him to the Greek.

Andere rollen had ze in Pitch Perfect 2, The Emoji Movie, Zoe en Life of the Party. Op de IMDb zien we dat ze binnenkort moet opduiken in de tv-film Metal Revolver Juvenile Incident, als zichzelf.

Korset
Via onderstaande link zie je Christina in een zwart korset en die zit toch behoorlijk strak rond haar gevormde lichaam heen. "LOVERS & FRIENDS 🫶🏼" schrijft ze erbij. "That's hot🔥🔥🔥🔥," is de reactie van Paris Hilton.


Zien hoe de 42 jarige Christina Aguilera goed verpakt zich in haar zwarte korsetpak? Check de foto's dan op haar Instagram.

Bekijk de afbeeldingBloedmooie Scarlett Johansson
Je gelooft niet hoe klein de bloedmooie Scarlett Johansson is

Bekijk de afbeeldingKaylyn Slevin met decolleté
Kaylyn Slevin gooit laag decolleté in de strijd op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair