3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Operation Fortune: Ruse de Guerre (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, e.a. | Te zien op: Prime Video
De internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6-agent Orson Fortune om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA-agent Sarah Fidel en Hollywoodster Danny Francesco, zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds en een ramp te zien voorkomen.



Sully (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart, e.a. | Te zien op: HBO Max
15 januari 2019. Kort nadat gezagvoerder Chesley Sullenberger, bijgenaamd Sully, en copiloot Jeff Skiles met hun Airbus 320 zijn opgestegen, vliegen vogels in de motoren, waardoor deze uitvallen. Ze zien geen andere optie dan het vliegtuig laten landen op de Hudson River. Dat doen ze met succes, maar toch worden de helden later onderworpen aan een kritisch onderzoek.



Choose Or Die (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Toby Meakins | Cast: Iola Evans, Asa Butterfield, Robert Englund, e.a. | Te zien op: Netflix
Schoolverlater Kayla woont samen met haar verslaafde moeder in een armoedige buurt. Om geld te verdienen knapt ze oude computers op. Op de geheugenkaart van een van die computers blijkt een verloren videospel te staan waarmee geld te winnen valt. Samen met haar vriend Isaac begint ze aan het mysterieuze spel. Al snel krijgen ze daar spijt van wanneer hun eigen levens op het spel komen te staan.



NieuwsFilm

meest populair