Nu populair op Netflix: Van keiharde misdaad tot hilarische romkom

Nu populair op Netflix: Van keiharde misdaad tot hilarische romkom

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 AKA (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morgan S. Dalibert | Cast: Alban Lenoir, Eric Cantona, Noé Chabbat, e.a.
Om een terrorist vroegtijdig te stoppen, zet de Franse overheid een geharde agent als infiltrant in. Deze infiltrant - met de schuilnaam 'Adam' - moet binnen zien te dringen bij een topcrimineel die ervan wordt verdacht banden te hebben met de terrorist. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer Adam onverwachts een band krijgt met de stiefzoon van de misdaadbaas. Deze band stelt zijn moreel flink op de proef.



#2 Mi Vida (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Norbert ter Hall | Cast: Loes Luca, Elvira Mínguez, Anniek Pheifer, e.a.
Na haar pensioen laat de Schiedamse kapster Lou haar langgekoesterde meisjesdroom eindelijk in vervulling gaan: verhuizen naar Spanje. Hoewel ze moeite heeft met het achterlaten van haar kinderen en kleinkinderen, vertrekt ze uiteindelijk toch bepakt en bezakt naar Cádiz voor een taalcursus. Maar wanneer Lou's lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou's kinderen in opstand.



#3 De beentjes van Sint-Hildegard (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Herman Finkers, Johanna ter Steege, Leonie ter Braak, e.a.
Veearts Jan is al heel wat jaren gelukkig getrouwd met universitair docent Gedda. De regelzuchtige Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er eigenlijk benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Jan voelt zich zelfs zo door haar beperkt dat hij een vreemd plan bedenkt om weg te komen en een tijdje op zichzelf te zijn. De grote vraag is alleen hoe lang hij dit kan en wil volhouden.





#4 Fijn Weekend (2023)
#5 The Remaining (2014)
#6 Jumping The Broom (2011)
#7 The Invitation (2022)
#8 Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013)
#9 Clemency (2019)
#10 A Tourist's Guide to Love (2023)


NieuwsFilm

meest populair