Tom Hanks schuift zijn ideale nieuwe 'James Bond'-acteur naar voren

Tom Hanks schuift zijn ideale nieuwe 'James Bond'-acteur naar voren

Een veelgenoemde acteur is volgens Hanks de beste kandidaat.

Ondanks dat No Time to Die alweer een kleine twee jaar geleden verscheen, is het nog steeds onbekend wie de opvolger wordt van Daniel Craig. Er is zelfs nog geen regisseur, titel of verschijningsdatum bekend.

Het gissen naar de hoofdrolspeler in Bond 26 neemt ondertussen een steeds grotere vorm aan. Nu laat zelfs Hollywood-ster Tom Hanks weten wie hij graag in de rol ziet.

'Licence to kill'
In gesprek met de BBC zei Hanks, die op dit moment zijn boek The Making of Another Major Motion Picture promoot, dat hij graag [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/14765Idris Elba[/url] in de rol ziet.

"Begrijp goed dat James Bond 'a licence to kill' heeft. Ik zou die 'licence' aan Idris Elba toevertrouwen, alleen al op basis van het werk dat ik hem heb zien doen," zei Hanks.

Idris Elba
Elba zelf ziet zichzelf niet meer als een kandidaat om de nieuwe 007 te spelen. Na het verschijnen van de recente Luther-film op Netflix zei hij: "Weet je, veel mensen praten over een ander personage dat begint met 'J' en eindigt met 'B', maar ik ga die man niet spelen. Ik word John Luther. Dat is wie ik ben."

Wie wel de nieuwe Bond wordt, is hopelijk binnen enkele maanden bekend. De roep om duidelijkheid wordt steeds groter en het wordt nu ook wel tijd dat er een nieuwe film wordt gemaakt.



NieuwsFilm

meest populair