Robert De Niro (79) wordt voor de zoveelste keer vader

Robert De Niro (79) wordt voor de zoveelste keer vader

De geliefde acteur doet er tamelijk geheimzinnig over.

Robert de Niro is al decennialang een bekend gezicht in Hollywood. De levende legende gaf recentelijk weer eens een interview, en kwam toen met groot nieuws. Hij is voor de zevende keer vader geworden.

De Niro had recentelijk een gesprek met ET Canada om zijn nieuwe film, About My Father, in het zonnetje te zetten. Tijdens het interview werd hij gevraagd over zijn eigen zes kinderen, maar toen moest de acteur de journalist toch even corrigeren: hij heeft namelijk nu alweer een zevende kind.

Leeftijd
Zo zegt De Niro doodgewoon: "Ik heb er nu zeven. Er is net weer een nieuwe baby'tje geboren". Dit werd ook bevestigd door De Niro's team, al is het vooralsnog onduidelijk wie de moeder is. Dit betekent wel dat hij voor zijn nieuwe kind een tamelijk oude vader zal zijn. Vandaag de dag is de acteur namelijk al 79.

De Niro is zelf al twee keer getrouwd geweest. Hij heeft twee kinderen met zijn eerste vrouw, Diahna Abbott, namelijk Drena (51) en Raphael (46), twee met zijn tweede vrouw, Grace Hightower, Elliot (25) en Helen (11) en een tweeling met zijn voormalige vriendin, Touki Smith, Aaron en Julian (27).

Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen. Bekijk hieronder de About My Father-trailer.



NieuwsFilm

meest populair