3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Uncharted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, e.a. | Kijk direct
Nathan Drake, een jonge barman, wordt op een dag meegesleurd op avontuur door Victor Sullivan, een schatzoeker die op zoek is naar de best bewaarde goudschat ter wereld. Sullivan ondernam eerder een poging met Sam, de broer van Nate die vermist is geraakt. Samen gaan Drake en Sullivan op pad om en proberen ze Sam terug te vinden.



Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Dobkin | Cast: Will Ferrell, Rachel McAdams, Dan Stevens, e.a. | Kijk direct
Zanger Lars droomt al heel zijn leven over een deelname aan het Eurovisie Songfestival. Samen met zijn jeugdvriendin Sigrit en hun band Fire Saga krijgt hij dan eindelijk de kans om namens IJsland mee te doen aan het grote liedjesfestijn. Lars en Sigrit zijn niet bepaald de slimste van de wereld, maar proberen ondanks alle tegenslagen het beste van de wedstrijd te maken.



Get Out (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a. | Kijk direct
Chris, een zwarte fotograaf, reist met zijn witte vriendin Rose af naar het afgelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Hij is hier behoorlijk gespannen voor en al snel na aankomst blijken zijn zenuwen terecht, want het bezoek begint steeds vreemdere vormen aan te nemen. Uiteindelijk leert hij de ware reden van de uitnodiging.



NieuwsFilm

meest populair