'The Punisher'-acteur Jon Bernthal vuurt heel wat kogels af tijdens training voor nieuwe Marvel-productie

'The Punisher'-acteur Jon Bernthal vuurt heel wat kogels af tijdens training voor nieuwe Marvel-productie

Hij is er duidelijk klaar voor!

Jon Bernthal was behoorlijk gaaf als The Punisher in de gelijknamige serie. Een tijd lang leek het erop dat hij niet terug zou keren, maar gelukkig wel. Nu wordt ook wel duidelijk dat hij nog steeds beschikt over alle Punisher-vaardigheden!

Bernthal wist hoge ogen te gooien in de serie die bestond uit twee seizoenen. Netflix vond het hierna wel goed geweest en trok de stekker eruit, maar Marvel heeft toch andere ideeën.

Team
Er komt namelijk een serie aan genaamd Daredevil: Born Again. Hierin speelt Bernthal een belangrijke rol, maar Charlie Cox neemt natuurlijk de hoofdrol op zich. Ook Vincent D'Onofrio zal erin te zien zijn als Kingpin.

Bernthal is op dit moment behoorlijk hard aan het trainen om weer overtuigend over te komen als de keiharde Punisher. Met vuurwapens weet hij wel om te gaan. Dat wordt wel duidelijk in het onderstaande filmpje (al steelt een van zijn vrienden wel de show met zijn schietkunsten).



Twee Punishers
Wat ook wel grappig is is dat Thomas Jane ook van de partij is op de schietbaan. Misschien komt deze naam je wel bekend voor: Jane speelde zelf al Frank Castle in The Punisher in 2004.

NieuwsFilm

meest populair