Ryan Reynolds bang voor doden tijdens Las Vegas-uitje van Wrexham

Ryan Reynolds bang voor doden tijdens Las Vegas-uitje van Wrexham

Ze gaan he-le-maal los

Het voetbalteam van Ryan Reynolds en Rob McElhenney heeft erg goed gepresteerd. Wrexham FC werd laatst nationaal kampioen.

De twee sterren zijn de beroerdste niet en gaven de voetballers een reisje naar Las Vegas cadeau. De enige regel was een erg riskante: laat alle pasjes thuis, want Ryan en Rob betalen alles.

Helemaal los
Verschillende voetballers vertelden dat zij in een chaotische tijd zaten. Hun uitje maakte dat er niet beter op. Ze gaven aan dat zij waarschijnlijk doorfeesten tot zij dood zijn. Te zien aan alle foto's op social media gingen zij he-le-maal los.

Bezorgd belde Ryan hierop een voetballer om te vragen of iedereen nog leefde. Bang voor doden nam hij zich voor hen de volgende keer een kalm meditatie retraite cadeau te geven. Dat is beter dan alle verleiding in Las Vegas. Meer staat hier in het artikel van LAD Bible.

Gratis voetbal
De voetballer Ollie Palmer had het in elk geval zo naar zijn zin, dat hij de komende 15 jaar best gratis wil voetballen bij Wrexham. In onderstaand Instagram-bericht beloofde Rob gauw dat contract op te stellen.



NieuwsFilm

meest populair