Niet schrikken: Zo ziet Jennifer Lopez eruit zonder make-up

Niet schrikken: Zo ziet Jennifer Lopez eruit zonder make-up

Hoe geloofwaardig is haar zongebruinde huid eigenlijk?

Jennifer Lopez ziet er in alle omstandigheden goed uit, zoals te zien is in haar nieuwe Netflix-film The Mother. Treedt zij op, dan transformeert de wereldster zelfs tot een zwoele latina.

De ouders van de nu 53-jarige ster komen uit Puerto Rico, waardoor haar zongebruinde huid er heel geloofwaardig uit ziet. Maar in de praktijk komt die welbekende 'Jlo Glow' uit potjes. Vol in de make-up ziet zij er dan uit zoals hieronder in haar Instagram-video.



Niet schrikken
Niet schrikken dus, als je naar het Instagram-filmpje van Jennifer Lopez hieronder kijkt. Ze is echt onherkenbaar zonder haar kenmerkende make-up en losse krullen. Eigenlijk heeft Jlo een heel zacht en blank huidje. Ook is haar uitstraling anders.

Haar gouden tint is een bepaald imago dat zij heeft opgebouwd. Jarenlang was die gloed omgeven door mysterie. Verschillende visagisten probeerden van alles uit om dat geheim te achterhalen.

Slimme make-up
Tegenwoordig komt Jennifer Lopez er eerlijk voor uit dat het allemaal slimme make-up is. Het is het definiëren van de kaaklijn met een bepaalde kleur foundation. En het is rijkelijk gebruiken van een goede bronzer.

Om het gemakkelijk te maken, stelt de ster nu haar eigen verzorgingsproducten en make-up beschikbaar. Haar nieuwe verzorgingslijn is te koop en is genaamd JLO Beauty. Op naar die zomerse glow dus!



NieuwsFilm

meest populair