Yolanthe Cabau onthult eerste beelden uit haar nieuwe Engelstalige film (met Will Smith?)

Yolanthe Cabau onthult eerste beelden uit haar nieuwe Engelstalige film (met Will Smith?)

Will Smith? Nou niet helemaal, maar het lijkt wel zo.

Na heel wat Nederlandstalige films gaat Yolanthe Cabau nu ook steeds vaker over de grens in films spelen. Zo verschijnt over een tijdje de film An Egypt Affair en op Instagram duiken nu foto's en video's op van de opnames van een andere Engelstalige film.

Het is nog onduidelijk over welke film Yolanthe het heeft, maar het zou kunnen gaan om de thriller Secrets of a Celebrity Nanny waarin Yolanthe de rol speelt van Justice Grace.

Op de set
"Het leven op de set 🎬 Altijd de leuke tijd op de set. Deze film wordt 🔥 Mijn filmzoon is echt waanzinnig!! #GreatCast #AmazingCrew Binnenkort meer!! ❣️🍿🎞️," schrijft Yo bij een reeks foto's en video's vanaf de set.

Opvallend is dat een van haar tegenspelers erg op Will Smith lijkt en dit valt de volgers van Yolanthe ook op. "Starstruck? Of ben jij dat al voorbij? Freakin' Will Smith 🤭 Maar wat ziet hij er goed uit. Full shape ON!! Have fun," schrijft caroline13tilburg.

Will Smith?
En zo zijn er wel meer die de verder onbekende acteur aanzien voor Smith, maar hoe de acteur in het echt heet wordt niet duidelijk?



NieuwsFilm

meest populair