'Bridgerton'-ster maakt excuses na aanval op Brits koningshuis

'Bridgerton'-ster maakt excuses na aanval op Brits koningshuis

Een echt handige uitspraak was het allesbehalve.

Engeland heeft een nieuwe koning sinds gisteren. Sommige mensen kunnen wel genieten van het koningshuis, anderen vinden het maar niks. Toch kan je sommige dingen maar beter niet zeggen en voor jezelf houden. Daar kwam Bridgerton-ster Adjoa Andoh ook achter.

In de serie speelt Andoh Lady Danbury en heeft dus een belangrijke rol. Ondanks het feit dat deze serie ook over 'adellijk bloed' gaat, was zij gisteren allesbehalve een fan van wat zij zag. Haar reactie was echter behoorlijk vreemd en binnen de kortste keren kreeg zij dan ook veel kritiek.

Waarom
De reden hiervoor? Nou, Andoh zei het volgende tijdens de kroning van King Charles: "We zijn van een behoorlijk diverse Abbey gegaan naar een vreselijk balkon met alleen maar witte mensen".

Het merkwaardige moment is hieronder terug te luisteren. Ook staan er enkele reacties bij van mensen die hun oren niet konden geloven.







Reactie
Het duurde dan ook niet lang voordat Andoh weer van zich liet horen, maar of haar antwoord nu ook zo handig was... Ze biedt namelijk niet echt haar verontschuldigingen aan, maar komt met een of ander bijzonder excuus.

Zo zegt Andoh: "Ik had het over de dag zelf. Het was een geweldige dag geweest en ik keek naar het balkon op het einde en zei toen: "Oh, het is zo wit!" aangezien de hele dag gevuld was met mensen van over de hele wereld. Ik wilde niemand kwetsen".

NieuwsFilm

meest populair