3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Last Night in Soho (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edgar Wright | Cast: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith, e.a. | Te zien op: Prime Video
Modestudente Eloise, een vrij ongemakkelijk type, betreedt op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig. Daar ontmoet Sandie, een uitdagende jonge vrouw die het destijds probeerde te maken als zangeres. Eloise merkt al snel dat niets is wat het lijkt en is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen.



Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a. | Te zien op: HBO Max
Het gezin Kim verkeert in geldnood en leeft in een krappe woning. Nadat de zoons des huizes het aanbod krijgt om te gaan werken voor de rijke familie Parks, raken de andere gezinsleden bijzonder gefascineerd door deze familie. Met slim bedrog weet het volledige gezin Kim het leven van de familie Parks binnen te dringen.



Shutter Island (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a. | Te zien op: Netflix / SkyShowtime
Massachusetts, 1954. Politieagent Teddy Daniels, die wordt geplaagd met verontrustende visioenen, en zijn nieuwe partner Chuck Aule vertrekken samen naar een afgelegen eiland waar een psychiatrisch ziekenhuis voor criminelen op is gevestigd. Daar onderzoeken de twee de zaak van een verdwenen patiënte. Aangenomen wordt dat zij zich heeft verstopt op het eiland. Een web van intriges en misleiding bemoeilijkt het onderzoek echter al snel.



NieuwsFilm

meest populair