Zo rijk is Marvel-held Simu Liu al uit 'Shang-Chi and the Legend of Ten Rings'

Zo rijk is Marvel-held Simu Liu al uit 'Shang-Chi and the Legend of Ten Rings'

Hij startte eerst als stuntman in de filmindustrie

Simu Liu is een Canadese acteur, stemacteur, stuntman, komiek, model en auteur. Hij raakte wereldberoemd door de Marvel-film Shang-Chi and the Legend of Ten Rings.

Simu Liu is een populaire ster en heeft verschillende nominaties en prijzen mogen ontvangen. De nu 34-jarige ster heeft een nettowaarde van 19 miljoen Amerikaanse dollars. Simu Liu is dus best wel rijk.

Hoe het begon
In 1989 is Simu Liu geboren in China en werd opgevoed door zijn ouders. Op 5-jarige leeftijd vertrok hij naar Canada om herenigd te worden met zijn ouders. Hij werd gepusht om hard te studeren en te werken.

Na een korte start als accountant besloot hij de filmindustrie in te duiken. Hij startte in 2012 als stuntman in de film Pacific Rim. Vanaf 2015 heeft hij terugkerende rollen in de Netflix-serie Blood & Water, Kim's Convenience en Taken.

Meer vermogen
Simu Liu verleent zijn stem aan de Netflix-film Bright: Samurai Soul. Hij breekt uiteindelijk door met de eerste Marvel-film met Aziaten, genaamd Shang-Chi and the Legend of Ten Rings. Voor de held Shang-Chi ontving Simu Liu 6 miljoen aan salaris.

Meerdere filmprojecten staan in de planning, zoals Barbie, Hello Stranger, Arthur The King en nieuwe Marvel-films. Daarnaast staat Simu Liu model voor verschillende merken en is hij een succesvolle schrijver.

Meer staat hier in het artikel van Wealthy Gorilla. In onderstaand Instagram-bericht een glimp van Simu's populariteit.



NieuwsFilm

meest populair