Kate Beckinsale sloeg Colin Farrell per ongeluk met haar 'punani' op set 'Total Recall'

Kate Beckinsale sloeg Colin Farrell per ongeluk met haar 'punani' op set 'Total Recall'

'Zijn gezicht straalde pure angst uit en hij ging knock out'

In 2012 was Kate Beckinsale naast Colin Farrell in de remake van Total Recall te zien. Het origineel met Arnold Schwarzenegger stamt alweer uit 1990.

Nu blijkt een scène met Kate en Colin verschrikkelijk genant verlopen te zijn. Kate sloeg Colin namelijk per ongeluk knock out met haar 'punani'. En maakte daarbij een geluid dat leek op een scheet.

Een vagina-klap
Het klinkt niet best allemaal, dus legde zij in 2016 uit bij The Graham Norton Show: "Laten we het noemen wat het is: Het was een 'vagina-klap in het gezicht'."

Kate vertelt verder: "Ik moest met mijn benen wijd naar Colins gezicht toe glijden. Maar kennelijk heb ik een vagina van staal, want hij ging knock out. Daarnaast maakte de hak van mijn schoen een afschuwelijk geluid. Het leek net een scheet."

Pure angst
Kate besluit de blunder met: "Zijn gezicht straalde pure angst uit. En niemand geloofde dat het geluid door mijn schoen kwam."

Meer staat hier in het artikel van LAD Bible. Hieronder vertelt Kate Beckinsale vanaf 28.00 zelf het verhaal in de YouTube-video van The Graham Norton Show.



NieuwsFilm

meest populair