Kate Winslet ging volledig uit de kleren toen ze Leonardo DiCaprio ontmoette

Kate Winslet ging volledig uit de kleren toen ze Leonardo DiCaprio ontmoette

Ze heeft hier wel een goede reden voor.

Titanic is en zal altijd een van de ultieme filmklassiekers blijven. De blockbuster was ook de grote doorbraak van Leonardo DiCaprio en Kate Winslet. Laatstgenoemde ging zelfs volledig uit de kleren, maar DiCaprio had haar al eerder naakt gezien.

Iedere filmfanaat kent de film over de verboden liefde op het gedoemde schip. De film opent met Rose (Winslet) die zelfmoord wil plegen, maar ze wordt gered door een Ierse jongeman genaamd Jack (DiCaprio). De twee bouwen een band op, maar een relatie is 'niet mogelijk' en wordt Rose door haar familie verboden.

Maar toch
Rose en Jack trekken zich niks aan van wat de andere mensen om hen heen zeggen en blijven elkaar opzoeken. Er zitten dan ook de nodige spannende scènes in de film tussen de twee acteurs, waaronder eentje waarvoor Winslet volledig uit de kleren gaat.

Dit is natuurlijk niet de eerste (of de laatste keer) dat dit gebeurt, maar Winslet reageerde hier wel anders op dan menig actrice. Toen zij kreeg te horen dat ze een scène in haar nakie moest opnemen, vond ze het wel een goed idee om zich al naakt aan DiCaprio te laten zien.

Ontmoeting
Tijdens hun allereerste ontmoeting liet Winslet zich dan ook al meteen naakt aan DiCaprio zien, zodat het ijs was gebroken. Of het hielp dat weten alleen de twee acteurs, maar de relatie die ze in de film hebben is wel magistraal in beeld gebracht (al had Rose misschien wel wat plaats over kunnen laten op de deur...)

Bekijk de trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair