Deze week op Netflix: veel nieuwe films!

Deze week op Netflix: veel nieuwe films!

Van actie tot drama: er is voor ieder wat wils.

Netflix pakt deze week weer uit met een mooi aantal nieuwe films. FilmTotaal heeft vandaag alle films voor je op een rijtje gezet die de komende dagen aan de catalogus van de streamingdienst worden toegevoegd. Van actie tot drama: er is voor ieder wat wils.


De 3 beste toevoegingen


Royalteen: Princess Margrethe (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ingvild Søderlind | Cast: Elli Müller Osborne, Sammy Germain Wadi, Amalie Sporsheim, e.a. | Donderdag (11/5)
Na het schandaal op het schoolfeest van vorig jaar, smacht de Noorse prinses Margrethe naar een normaal leven. Ze probeert haar perfecte façade op te houden terwijl ze met een familiedrama kampt. Er is ook een lichtpunt: door het aanstaande bezoek van de Deense koninklijke familie kan ze eindelijk prins Alexander, met wie zal maanden contact heeft, ontmoeten.



The Mother (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Niki Caro | Cast: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Gael Garcia Bernal, e.a. | Vrijdag (12/5)
The Mother werkte vroeger als huurmoordenares, maar houdt zich nu al jaren schuil in de wildernis van Alaska. Dat is ook nodig, want een heel leger aan vijanden zit achter haar aan. Helaas wordt ze gedwongen om haar schuilplaats te verlaten om haar dochter te beschermen die ze vroeger heeft achtergelaten. Zij blijkt namelijk in groot gevaar te zijn.



Mijn vader is een vliegtuig (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoinette Beumer | Cast: Elise Schaap, Pierre Bokma, Hannah Hoekstra, e.a. | Vrijdag (12/5)
Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Na het plotselinge overlijden van haar moeder, met wie ze geen heel goede band had, komt Eva erachter dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Haar enige hoop op duidelijkheid is een onbekende die al tientallen jaren opgesloten zit in een psychiatrische inrichting: haar vader.





En verder onder meer...


Donderdag (11/5)
¡Que viva México! (2023) | Komedie
You & Me & Me (2023) | Romantisch drama

NieuwsFilm

meest populair